Відгуки

Найсвіжіші відгуки про нас

Елена, 13.06.2022.
Була на прийомі у гінеколога та мамолога Скрицької Тетяни Вікторівни, лишилися дуже позитивні враження. Чуйна, уважна, дуже професійна. Окремої уваги також заслуговує клініка. Чисто, світло і зручно, це дуже важливо коли йдеш на делікатний огляд. Дякую клініці “Нікомед” та пані Тетяні, мені набагато краще, хоч до цього лікувалась 2 роки у Львові. 

Таня Гасюк, 08.05.2022.
Дякуємо Мороз Миколі Івановичу за кваліфіковану консультацію, приємне ставлення до пацієнтів. Надзвичайно задоволені. 

Надія Дребот, 24.04.2022.
Тепло, затишно і дуже по-домашньому, не одразу зрозуміло, що знаходишся в медичному закладі. Але найважливіше – це фаховість лікаря, під час огляду супроводжував консультацією, дуже уважно робив УЗД, зрозуміло пояснив усі ризики запущення хвороби. Дякую Морозу Миколі Івановичу, рада, що вибрала саме Вас, буду щиро рекомендувати. За такий огляд, умови та супровід ціни дуже адекватні. 

Христина Фітьо, 13.04.2022.
Молодці!!! Дуже рекомендую скористатися послугами компанії! Дуже привітний персонал, йде на зустріч кожному клієнту, і головне помірні ціни.

Roma S, 01.02.2022.
НАЙКРАЩИЙ медичний кабінет у Львові!!! Персонал ввічливий, вихований та уважний до своїх пацієнтів. Дуже чисто, охайно, є дитяча зона, навіть акваріум із цукерками. По нашому прохання медсестра п. Марія виміряла нам тиск стільки разів, скільки ми просили. Бронювання я зробила вчора після 20.00, а сьогодні о 8.00 нам робили уже УЗД. Потім у цей же день нам робили УЗД о 12.30. Тобто ми отримали 3 УЗД за 1 день, щиро вдячні за таке розуміння, турботу та гарне обслуговування. Бажаємо Вам процвітання та багато клієнтів.

Біла Руслана, 03.02.2022. 
Рекомендую даний медичний заклад, проходила комплексне УЗД обстеження у лікаря Мороз Миколи Івановича, кваліфікований і приємний. Адміністратор дуже приємна жіночка. Доброзичлива атмосфера. Дякую!

Lilia Bilousova, 04.02.2022.
Дуже уважний та хороший лікар який поводив ультразвукову діагностику. Дякуємо.

Mariana Vladyka, 13.01.2022.
Дуже ввічливий, уважний та професійний підхід лікаря Мороза М.І . Діагностику УЗД кабінету щиро рекомендую )

Ukrainian Lady, 24.01.2022. 
Мороз Микола Іванович – лікар УЗД. Інтуїтивно хотіла потрапити саме до нього і не помилилась). Якщо Вам потрібна УЗД – навіть не роздумуйте. ЛЮДЯНИЙ, компетентний, уважний… Щиро бажаю міцного здоров’я, благополуччя і ще більше розвиватись у своїй ​сфері. І ще раз щиро дякую Вам, Микола Іванович!

Олеся Кіс, 23.12.2021. 
Була на узд і не можу не залишити відгук. Тільки позитивний. Дуже хороший лікар, все розповість все покаже. Пішла з хорошим настроєм, супер клініка. Однозначно рекомендую.

Kateryna Serohina, 04.12.2021.
Задоволені візитом до клініки. Вчасно, чисто, комфортно. Робила узд серця та органів собі та дітям у доктора Миколи Мороза не перший раз. Приємний, виважений у спілкуванні, розумний та кваліфікований як спеціаліст. Рекомендую! ?

Людмила Гордей, 01.07.21.

Гарний чистий кабінет. Є дитяча зона, щоб дитині було зручно очікувати свій час. Лікар, що проводив узд спокійний, привітний. Все сподобалось. Дитині подарували кульку за візит.




Lady Lisa, 04.06.21.

Рекомендую Нікомед як місце, де можна отримати кваліфіковане обстеження та консультацію. Днями робили дитині узд внутрішніх органів, і, як мама дуже задоволена, що обстеження відбувалося у спокійній доброзичливій атмосфері. Потім нас консультувала педіатр, ми отримали вичерпні відповіді на хвилюючі нас питання. Дякую за вашу роботу!



Inessa Nos, 07.05.21.

Рекомендую даний центр, проходила комплексне УЗД обстеження у лікаря Мороз Миколи Івановича, лікар дуже уважний, відчувається небайдуже ставлення до пацієнта, компетентність та професіоналізм. Дякую!



Відгуки про наших лікарів з інших джерел

Володимир, 08.02.2018.

Хочу висловити велику подяку лікарю УЗД О. І. Ніколаєвій. Більше тижня страждав від болю в черевній порожнині та метеоризму. Раніше був у іншій клініці у центрі міста, а результату ніякого. Списали на дискінезію жовчовивідних шляхів та дисбактеріоз. Дивним було те, що згодом виявили підвищення рівня ліпази у крові, а в попередніх результатах УЗД було написано, що “підшлункова залоза нормальних розмірів, візуалізується частково”. Знайомі порадили звернутися до Вас. Лікар Ніколаєва не лише “візуалізувала” мою підшлункову залозу, а й виявила запальний процес, детально роз’яснила у чому саме полягає проблема. Буду рекомендувати такого висококваліфікованого спеціаліста своїм знайомим. (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Марія, 25.02.18.

Приходила сама обстежувати судини, приводила маму на ехо серця. Обстеження нам проводив лікар Мороз М.І. Результатами роботи ми залишилися дуже задоволені: оглянуто, розписано і що дуже сподобалося пояснено, з чим маємо справу. Велике Вам ДЯКУЮ! (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Марія Олександрівна,15.03.18.

Коли люди звертаються до лікувальних закладів – переважно у них вже є більші чи менші проблеми зі здоров’ям. І дуже багато залежить від того, як твою проблему “зустрінуть” спеціалісти. Важливо не налякати вже стривоженого пацієнта, а навпаки – показати йому шлях до вирішення цієї ситуації. Маю різні проблеми зі здоров’ям, тому зверталася до поліклінік та лікарень як державної так і приватної форм власності. Окрема подяка лікарю УЗД Ніколаєвій О.І. яка не тільки вчасно побачила біду, а й підказала до яких спеціалістів треба звернутися для подальшого лікування. (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Соломія, 01.04.18.

За порадою подруги, відвідала цей медичний центр. Була на УЗД у п. Мороза Миколи Івановича!!!
Це дуже розумний, приємний, гарний спеціаліст, та чуйна людина. На прийомі вислухав, заспокоїв, все пояснив, дав відповіді на всі мої запитання. Щиро вдячна Вам, п. Миколо Івановичу, побільше б таких хороших спеціалістів як Ви!!! (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Міра, 01.04.18.

Нещодавно зверталась в клініку на огляд до лікаря УЗД Ольги Іванівни. Дуже задоволена! В клініці комфортно, чисто, а атмосфера зовсім не “лікарняна”))). Лікар Ольга Іванівна з усією уважністю поставилась до проблеми з якою я звернулась, розпитала про вся і все. Чуйно поставилась до моїх страхів та заспокоїла. Чесно кажучи я була дуже приємно вражена. Так як мене проконсультували тут, ніхто ще в мед. центрах не консультував. В цій клініці не тільки вирішують вашу проблему, але й лікують душу;) вперше вийшла від лікаря з великим полегшенням та спокоєм. Щиро Вам вдячна! (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Аліна, 01.04.18.

Маю позитивні враження від відвідування клініки. Зручно, швидко, якісно пройшла комплекс обстеження для жінок. Переживала з приводу болів в молочних залозах. Але з’ясували, що це біль від хребта. Дякую за позитив лікарю Ніколаєвій О.І. (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Оля Добровольська, 02.04.18.

Більше 20 років я і вся моя сім’я лікуємося у лікаря Ніколаєвої Ольги Іванівни, а коли вона стала ще й лікарем УЗД, то по всіх питаннях ми звертаємось тільки до неї. Дуже кваліфікований і чуйний лікар, щиро дякуємо, що вона є в нас. (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Наталія, 18.12.17.

Зараз багато або байдужих лікарів, або тих, хто роздуває неіснуючі проблеми. Завдяки високій кваліфікації лікаря УЗД Мороза М.І. я не маю таких проблем, він завжди бачить реальні причини хвороби. Раджу його усім!!! (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).


Анастасія, 26.10.16.

Завжди ходила на УЗД (гінекологія) до жінок, а тут записалася і виявляється дивиться чоловік!!! Спершу дуже некомфортно себе відчувала, бо якось непривично, але потім привиклося і навіть сподобалось! Нічого в цьому страшного немає. Дякую лікарю Морозу Миколі Івановичу за “зміну стереотипів”. Хороший лікар! (Відгук взятий з інтернет-порталу м. Львів tvoemisto.tv).

Call Now Button